miercuri, 11 aprilie 2012

Ziua 80

Ce foi de ceapa, ce incondeiat.....

O simpla vizita in supermarket, o idee fixa a unui copil si neaprat, dar neaparat ajutorul unui asistent gata oricand sa -si ofere serviciile, la nevoie.Se citesc instructiunile, dupa ce am dat iama deja in colorantiCerem asistentului sa nu uite de oua...si iar dupa un timp ii reamintim sa le si fiarba.. musai tari!
Punem otet in solutia si-asa plina de "toate"Ne amuzam de faptul ca incep ouale sa crape unul dupa unul, in timp ce fierb..

Se admonesteaza asistentul cu privire la ml-ul in minus pus in cana.Care cana?  - se intreaba umilul asistent. Is in total 5 cani cu cate o lingura fiecare.Oul se intreaba si el.
Dar nu e timp pentru zabava, ne punem iarasi pe treaba.

Nemultumiti de ritmul asistentului, luam initiativa.
Dar vai, oul nu vrea sa sara singur in coloranti, speriat de multitudinea de e-uri .Prin urmare, asistentul il ajuta sa faca asta, cu un triplu loop, bineninteles cu ceva daune colaterale.Asta se intampla fara un instructaj privind protectia muncii..

Dupa ce au schimbat fete-fete, ouale asteapta oaspetii, pentru ca acelasi copil cu idei fixe va ciocni doar cu oua vopsite de catre bunica si strabunica, acelea fiind oua cu coaja mai tare si muuuuult mai gustoase :))))


Un comentariu:

  1. Astea da amintiri pentru mai incolo..tare frumos v-ati jucat, a iesit o colectie impresionanta de oua multicolore. Felicitari Dariei, da si celor doi asistenti :D
    Sarbatori luminate!

    RăspundețiȘtergere